Udendørs aktiviteter for alle!

fyn funen outdoor activitiesEt perfekt sted for cykelferie. Du kan leje en mountainbike på vores lodge!

fyn funen outdoor activitiesHvis du er en trekking elsker, vil du nyde lange gåture i det naturlige skov få minutter fra vores lodge, i total ro. En lang tur på Helnæs Bugt kystlinje i en tidlig solopgang eller en solnedgang er en fascinerende oplevelse.

fyn funen outdoor activitiesHavkajak paradis er her!!! Du kan leje kajakker på vores lodge!

fyn funen outdoor activities and sportsHelnæs Bugt er et berømt sted for kitesurfing!

fyn funen outdoor activitiesFor ridning elskere, vi efter anmodning kan arrangere ridning tur i området!s.

fyn funen outdoor activities birdwatchingHer er det muligt at se mange arter af vandfugle og trækfugle…et paradis for ornitologer! Vores området og kystlinje er et fantastisk sted for fotografering elskere, hvor du vil nyde utrolige solnedgang på havet, nordlys, dyreliv og farvede blomster i foråret!

fyn funen outdoor beachIkke at glemme de badestrande med sandbund ideel til svømning og nyde solen i sommersæsonen, på blot 5 minutter fra lodgen, i gå eller cykle.

fyn funen egeskov tourismEfter alt denne sport, kan du afsætte til kulturelle eller sjove besøg…Bare et eksempel, kun 30 minutter i bil fra vores lodge, kan du besøge en af de mest berømte slotte i Danmark, den smukke Egeskov Slot (www.egeskov.dk) med sin have, navngivet af CNN blandt 12 smukkeste haver i verden!